Badrum i Hofors

När du ska renovera ditt badrum i Hofors är det bra att kontakta en professionell hantverkare för jobbet. Då är du välkommen till oss på Ljungs VVS, vi hjälper dig med allt från detaljarbete till totalrenoveringar.

 

Vi har många års erfarenhet av badrumsrenoveringar och vet att våtutrymmen kräver specifika regler och god kompetens. Vi erbjuder en helhetslösning vid badrummet i samarbete med eminenta finsnickare, elektriker, kakelsättare och mattläggare. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund, från början till slut.

 

Samtliga av våra samarbetspartners besitter gedigen hantverkskunskap och vi lämnar alltid garanti vid varje utfört arbete. Vi samordnar alla berörda parter för att du som kund ska känna dig trygg i vår tjänst.

 

Kontakta Ljungs VVS – Vi hjälper dig med ditt badrum

 

Inom Ljungs VVS har vi höga mål med stor ambition för att växa med våra kunder och samarbetspartners för att vara en av de främsta VVS-aktörerna inom branschen.

 

Utifrån dina specifika önskemål anpassas vårt arbete och vi arbetar hårt för att vår service ska kännas prisvärd och ge dig de slutresultat du förväntar. För oss är det viktigt att du blir nöjd. Som flexibel totalleverantör ser vi oss gärna som delaktiga genom hela badrumsrenoveringen, från första rådgivning till utförande. Detta för att du ska få en bra helhetslösning som möjligt.

 

Hjärtligt välkomna till Ljungs VVS i Hofors.

Kontakta oss

Hofors Storvik Sandviken

Bergvärmepumpar

Vi säljer och installerar bergvärmepumpar från kvalitetsmärket NIBE. Vi hjälper även till med installation eller service av andra märken.

Hofors Storvik Sandviken

Totalentreprenad Badrum

Vi samordnar alla berörda parter för att serva dig som kund. Våra partners har lång erfarenhet och vi lämnar garanti på utfört arbete.

Hofors Storvik Sandviken

Servicearbete

Vi utför service på alla märken samt felsöker. Kontakta oss för kostnadsfria offerter inom värme, rör eller service.