Värmepumpar Hofors

Värmepumpar Hofors
En värmepump är ett miljövänligt och energisnålt alternativ till att värma upp sitt hem med. Letar du värmepump i Hofors så erbjuder vi på Ljungs VVS kvalitativa värmepumpar från NIBE.

Vi säljer och installerar värmepumpar

Vi både säljer och installerar värmepumpar från NIBE. Om du är intresserad av ett annat märke eller om du redan har en värmepump, så kan vi hjälpa till med service och installation. Vi har bra kunskap om de värmepumpar och märken som finns på marknaden.

Så fungerar en värmepump

En värmepump tar tillvara på redan lagrad solenergi från exempelvis marken, luften eller vattnet. Vilken värmepump man väljer beror bland annat på hur miljön omkring ens hus ser ut, och vi kan hjälpa dig med att hitta den värmepump som passar dig bäst.

Intresserad av en värmepump i Hofors?

Kontakta oss på Ljungs VVS om du är intresserad av att installera en värmepump, eller om du behöver servicehjälp på din befintliga.

Kontakta oss

Hofors Storvik Sandviken

Bergvärmepumpar

Vi säljer och installerar bergvärmepumpar från kvalitetsmärket NIBE. Vi hjälper även till med installation eller service av andra märken.

Hofors Storvik Sandviken

Totalentreprenad Badrum

Vi samordnar alla berörda parter för att serva dig som kund. Våra partners har lång erfarenhet och vi lämnar garanti på utfört arbete.

Hofors Storvik Sandviken

Servicearbete

Vi utför service på alla märken samt felsöker. Kontakta oss för kostnadsfria offerter inom värme, rör eller service.