Värmepumpar Sandviken

Värmepumpar Sandviken
Allt fler hushåll väljer värmepump för uppvärmning av sina hem, och vi på Ljungs VVS både installerar och säljer värmepumpar runt om i Sandviken. Kontakta oss vid intresse idag!

Ett miljövänligt alternativ

Allt fler väljer att värma upp sitt hem med en så kallad värmepump, då den bland annat är ett miljövänligt alternativ. Den stora fördelen är att en värmepump tar tillvara på solenergi som finns lagrad i marken, vattnet och luften. Runt omkring oss, helt enkelt. Solens energi är naturlig, och dessutom gratis. Och med en värmepump sparar vi på energi då energin redan finns lagrad i naturen. Däremot så innebär vissa värmepumpar en hög investeringskostnad, men då de rörliga värmekostnaderna är låga så lönar det sig i längden.

Olika typer av värmepumpar

Det finns olika typer av värmepumpar beroende på var i naturen den lagrade solenergin ska hämtas ifrån. De värmepumpar som finns är:

  • Bergvärmepumpar
  • Jordvärmepumpar
  • Luftvärmepumpar
  • Sjö-, och grundvattenpumpar

Vilken pump man väljer beror bland annat på hur omgivningen ser ut där man bor.

Köp till värmepump hos oss i Sandviken

Vi på Ljungs VVS säljer bergvärmepumpar från kvalitativa NIBE och hjälper dig även med installation om du så önskar. Har du redan en värmepump eller har inhandlat en egen från ett annat varumärke, så kan vi här hjälpa till med service och installation. Vi har bra kunskap om värmepumparna och de olika varumärkena som finns.

Kontakta oss

Hofors Storvik Sandviken

Bergvärmepumpar

Vi säljer och installerar bergvärmepumpar från kvalitetsmärket NIBE. Vi hjälper även till med installation eller service av andra märken.

Hofors Storvik Sandviken

Totalentreprenad Badrum

Vi samordnar alla berörda parter för att serva dig som kund. Våra partners har lång erfarenhet och vi lämnar garanti på utfört arbete.

Hofors Storvik Sandviken

Servicearbete

Vi utför service på alla märken samt felsöker. Kontakta oss för kostnadsfria offerter inom värme, rör eller service.