Värmepumpar Storvik

Värmepumpar Storvik
Vi säljer och installerar bergvärmepumpar från NIBE runt om i hela Storvik. En värmepump är ett energisnålt och miljövänligt sätt att värma upp sitt hem på, och är du intresserad av en värmepump så kan vi på Ljungs VVS hjälpa dig.

Allt fler väljer värmepump

Att välja en värmepump som ett alternativ till uppvärmning av sitt hem blir allt vanligare runt om i landet. Detta på grund av hur värmepumpen tar till vara på redan lagad värme som finns i naturen, vilket ger en naturlig uppvärmning som i längden är mycket lönsam. Investeringskostnaden kan vara hög, men de rörliga värmekostnaderna är låga.

Värmepumpar från NIBE

Vi på Ljungs VVS säljer bergvärmepumpar från NIBE. Värmepumparna från NIBE kan minska energikostnaden men 80 %, medan de samtidigt är miljövänliga och tar till vara på en naturlig energikälla. Det innebär att den minimerar ens koldioxidutsläpp.

Vi har värmepumparna i Storvik

Är du intresserad av att installera en värmepump i Storvik? Låt oss då hjälpa dig. Vi både säljer och installera värmepumpar, och kan även hjälpa dig med service om du redan har en värmepump. Har du inhandlat värmepump av annat märke, eller redan har en värmepump av annat märke kan vi hjälpa dig med installation och service av dessa också. Kontakta oss för mer information och hjälp idag!

Kontakta oss

Hofors Storvik Sandviken

Bergvärmepumpar

Vi säljer och installerar bergvärmepumpar från kvalitetsmärket NIBE. Vi hjälper även till med installation eller service av andra märken.

Hofors Storvik Sandviken

Totalentreprenad Badrum

Vi samordnar alla berörda parter för att serva dig som kund. Våra partners har lång erfarenhet och vi lämnar garanti på utfört arbete.

Hofors Storvik Sandviken

Servicearbete

Vi utför service på alla märken samt felsöker. Kontakta oss för kostnadsfria offerter inom värme, rör eller service.