Värmepumpar

Värmepumpen är en konstruktion som är skapad för att förse din bostad med värme året runt. Dag finns det en rad olika varianter och modeller av värmepumpar, men de har alla densamma teknik och funktion. På Ljungs VVS utför vi små som stora installations- och servicearbeten, samt felsökningar av värmepumpar.

 

Vi kan hjälpa dig oberoende av märke på din värmepump. Om du känner dig osäker får du gärna av dig till oss för ytterligare information angående värmepumpar, så diskuterar vi närmare vilket alternativ som kan passa dig bäst och tar fram en kostnadsfri offert.

 

Ljungs VVS installerar och servar värmepumpar

 

Inom verksamheten ett flertal gedigna hantverkare med unika kunskaper om värmepumpar. Vårt primära fokus ligger på kunden och hur de individuella behoven ser ut. Hos oss på Ljungs VVS råder konstant strävan efter långvariga installationer där vår målsättning är att underlätta för våra kunder. Vi står för varje moment inom leverans, montage och service. Vi, tillsammans med våra välrenommerade samarbetspartners, tar därför fullt ansvar för en störningsfri funktion.

Ljungs VVS installerar Bergvärmepumpar

Vid eventuella funderingar får du gärna ta kontakt med oss för personlig rådgivning och handledning. Vi besvarar då dina frågor och berättar närmare om vår verksamhet.

 

Du är hjärtligt välkommen till oss på Ljungs VVS. Vi finns nära till hands att hjälpa dig.

Kontakta oss

Hofors Storvik Sandviken

Bergvärmepumpar

Vi säljer och installerar bergvärmepumpar från kvalitetsmärket NIBE. Vi hjälper även till med installation eller service av andra märken.

Hofors Storvik Sandviken

Totalentreprenad Badrum

Vi samordnar alla berörda parter för att serva dig som kund. Våra partners har lång erfarenhet och vi lämnar garanti på utfört arbete.

Hofors Storvik Sandviken

Servicearbete

Vi utför service på alla märken samt felsöker. Kontakta oss för kostnadsfria offerter inom värme, rör eller service.