VVS Hofors

VVS Hofors
Behöver du hjälp av någon som kan VVS i Hofors? Då är vi på Ljungs VVS ditt trygga val. Vi har stor kunskap inom VVS och hjälper till vid olika problem och komplikationer, samt vid renovering och ombyggnation.

Vi gör och har det mesta inom VVS

I vår butik i Hofors hittar du ett brett men noga utvalt sortiment av olika VVS-artiklar. Här kommer vi gärna med råd kring vilka produkter som passar dina behov, samt erbjuder hjälp med installation. Utöver installation erbjuder vi även service av dina system samt reparerar och åtgärdar olika VVS-problem.

Förebygg problem med regelbundna kontroller

För att undvika olika VVS-problem är det bra att genomföra regelbundna kontroller av bland annat rör och avlopp. Detta för att i tid upptäcka mindre problem som annars kan leda till större komplikationer så som stopp och översvämning. Vi kommer gärna med förslag och rekommendationer kring kontroller, om du är osäker på när och hur ofta systemen bör kontrolleras.

Vi tjänstgör i hela Hofors

Om du behöver hjälp inom VVS i Hofors så är vi ditt självklara val. Vi tillhandahåller både produkter och tjänster inom VVS och ställer upp oavsett storlek på projekt. Kontakta oss för hjälp redan idag!

Kontakta oss

Hofors Storvik Sandviken

Bergvärmepumpar

Vi säljer och installerar bergvärmepumpar från kvalitetsmärket NIBE. Vi hjälper även till med installation eller service av andra märken.

Hofors Storvik Sandviken

Totalentreprenad Badrum

Vi samordnar alla berörda parter för att serva dig som kund. Våra partners har lång erfarenhet och vi lämnar garanti på utfört arbete.

Hofors Storvik Sandviken

Servicearbete

Vi utför service på alla märken samt felsöker. Kontakta oss för kostnadsfria offerter inom värme, rör eller service.