VVS Sandviken

VVS Sandviken
Vi på Ljungs VVS har stor kunskap inom VVS, där vi erbjuder service, installation och reparationer i hela Sandviken. Kontakta oss för hjälp redan idag.

Kort om VVS

VVS står för värme, ventilation och sanitet. När vi tjänstgör inom VVS så innebär det att vi sköter installation, service och underhåll av bland annat värme- och sanitetssystem.

Vi utför bland annat service av rör eller annan utrustning för värme, vatten och sanitet. Ibland krävs installation vid renovering eller nybygge, och ibland krävs reparationer av olika skador på utrustningen. Allt detta kan vi hjälpa dig med i Sandviken.

Produkter och tjänster inom VVS

I vår butik i Hofors kan du handla det mesta inom VVS. Butiken är också alltid bemannad av kunnig och erfaren personal som kan hjälpa dig hitta rätt produkt och komma med råd och rekommendationer vad gäller fastighetsservice.
Vi har även stor kunskap inom service och installation och hjälper privatpersoner och företag i hela Sandviken med deras VVS-system. Vi tar oss an både stora som små uppdrag, allt för att hemmets olika funktioner ska fungera.

Vi hjälper dig med dina VVS-problem i Sandviken

Ibland uppstår olika problem i hemmet så som stopp i avlopp, problem med ventilation eller värmen. Vi hjälper dig med att åtgärda olika problem som plötsligt inträffar så att funktion och trivsel ska bli bra igen. Här är det bra att underhålla sina olika VVS-system regelbundet så att problem upptäcks i god tid. Vi hjälper dig gärna med detta, och kan även ge rådgivning i hur ofta du måste se efter systemen.

Kontakta oss

Hofors Storvik Sandviken

Bergvärmepumpar

Vi säljer och installerar bergvärmepumpar från kvalitetsmärket NIBE. Vi hjälper även till med installation eller service av andra märken.

Hofors Storvik Sandviken

Totalentreprenad Badrum

Vi samordnar alla berörda parter för att serva dig som kund. Våra partners har lång erfarenhet och vi lämnar garanti på utfört arbete.

Hofors Storvik Sandviken

Servicearbete

Vi utför service på alla märken samt felsöker. Kontakta oss för kostnadsfria offerter inom värme, rör eller service.