VVS

Med de rätta produkterna i kombination med kontinuerlig service kan vi hjälpa till att underlätta för dig att bibehålla en högre standard på ditt hems VVS- system. Ljungs VVS är ett företag som utför kompletta serviceuppdrag av VVS- arbeten åt såväl företag som privatpersoner.

 

För oss är det särskilt viktigt att du som kund blir nöjd. På Ljungs VVS utför vi därför alla slags VVS-arbeten och samarbetar ofta med en rad välrenommerade företag för att kunna hantera allt från elektricitet till målning vid en VVS-installation. Samtliga av våra partners har lång erfarenhet och vi lämnar alltid garanti på utfört arbete. Vi koordinerar alla berörda parter för att du som kund ska få bästa möjliga service.
För oss är det viktigt att du som vår kund känner dig säker med oss och arbetar alltid med största hänsyn till dina önskemål.

 

Vi hjälper till med alla slags VVS-arbeten

 

Med flera år inom branschen utför vi diverse VVS-arbeten, vi på Ljungs VVS utför varje uppdrag med ett primärt fokus på våra kunder med sina unika behov. Vi arbetar med ytterst noggrannhet och strävar efter hållbara installationer och resultat.

 

Med framstående kompetenser inom företaget hjälper vi bland annat till med VVS- installationer i kök, VVS-arbeten som rör totalentreprenad av badrum samt installationer av värmepumpar till hushåll.

 

Ta gärna kontakt med oss på Ljungs VVS vid eventuella frågor och funderingar. Hos oss får du alltid hjälp, tips och råd om allt inom VVS!

 

Varmt välkomna!

Kontakta oss

Hofors Storvik Sandviken

Bergvärmepumpar

Vi säljer och installerar bergvärmepumpar från kvalitetsmärket NIBE. Vi hjälper även till med installation eller service av andra märken.

Hofors Storvik Sandviken

Totalentreprenad Badrum

Vi samordnar alla berörda parter för att serva dig som kund. Våra partners har lång erfarenhet och vi lämnar garanti på utfört arbete.

Hofors Storvik Sandviken

Servicearbete

Vi utför service på alla märken samt felsöker. Kontakta oss för kostnadsfria offerter inom värme, rör eller service.